انجیر خشک یک گزینه میان وعده سالم است و می توان انجیر خشک برای پروستات را به عنوان بخشی از یک وعده غذایی یا به عنوان یک میان وعده مستقل میل کرد.
با این حال، برخی از افراد ممکن است در مورد اثرات سلامتی خوردن انجیر خشک نگران باشند و این مقاله به بررسی انجیر خشک از جمله ارزش غذایی آن می پردازد و اطلاعاتی در مورد فواید و خطرات سلامتی مرتبط با مصرف آن ارائه می دهد.
همه انجیرها سرشار از فیبر، آنتی اکسیدان، ویتامین و مواد معدنی هستند و تفاوت جزئی بین انجیر خشک و تازه وجود دارد و زمانی که انجیر (چه تازه و چه خشک) به طور منظم مصرف شود، می تواند فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد.
انجیر فقط در فصل موجود است و برای تازه ماندن طولانی مدت بسیار ظریف است و بنابراین خشک کردن آنها بهترین راه برای مصرف انجیر در تمام طول سال است و علاوه بر این، آنها هنوز هم مغذی هستند و می توانند مواد مغذی مختلف را در بدن تقویت کنند.
آنتی اکسیدان ها مولکول های مهمی هستند که از بدن در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کنند و رادیکال های آزاد مولکول های ناپایداری هستند که می توانند به سلول ها و بافت های بدن آسیب وارد کنند و آنتی اکسیدان ها به خنثی کردن این رادیکال های آزاد کمک می کنند و از بروز آسیب جلوگیری می کنند.
توانایی آنتی اکسیدانی انجیر خشک به جلوگیری از آسیب سلولی کمک می کند که ممکن است باعث آسیب سلولی شود، که ممکن است منجر به جهش شود که باعث ایجاد سرطان می شود.
علاوه بر این، انجیر به طور سنتی برای درمان بیماری های مختلف از جمله سرطان استفاده می شده است و بر اساس مطالعه ای که توسط دپارتمان شیمی دارویی طبیعی در دانشگاه داروسازی چین انجام شد، برخی از ترکیبات موجود در انجیر ممکن است برای برخی از سلول های سرطانی انسان سمی باشد.