روی یک چاقو ندرلو همه منظوره آشپزخانه سرمایه گذاری کنید.
اگر فقط برای یک چاقو در آشپزخانه جا دارید، آن را یک چاقوی همه کاره بسازید.
یک چاقوی آشپزخانه با کیفیت خوب برای خرد کردن، برش دادن و انجام هر کار دیگر، همه کاره ترین ابزاری است که می توانید در آشپزخانه داشته باشید.
حتی اگر بقیه ابزارهای شما ارزان و کسل کننده باشند، یک چاقوی آشپزخانه خوب شما را در آشپزی نگه می دارد.
هیچ “بهترین چاقو” یا چاقوی عالی برای آشپزخانه وجود ندارد.
اگر به دنبال مجموعهای از چاقوها هستید، روی یک چاقوی خوب و سایر چاقوهای فرعی ارزانتر سرمایهگذاری کنید.
شما می توانید مهم ترین کارهای برش را در آشپزخانه با یک چاقوی آشپزخانه ساده، به طول حدود 5 اینچ، مثلثی، و ساخته شده از فولاد ضد زنگ یا مواد دیگر انجام دهید.
از چاقوی سرآشپز برای خرد کردن، خرد کردن و خرد کردن استفاده کنید.
چاقوهای سرآشپزها نیز گاهی اوقات فقط به عنوان “چاقوی آشپزخانه” نامیده می شوند و تیغه های سنگینی هستند.
برای برخی از آشپزها، یک چاقوی سرآشپز خوب تنها ابزار برش لازم در آشپزخانه است که برای برش دادن دقیق میوه ها، له کردن پیازهای سیر، و خرد کردن پیاز مفید است، اما برای هم زدن کاربرد چندانی ندارد.
چاقوهای آشپزخانه را می توان از ترکیب سرامیک، فولاد یا پلی کربنات در سبک های مختلف ساخت.
چاقوهای آشپزخانه به سبک غربی معمولاً عریضتر و برشتر هستند، در حالی که چاقوهای آشپزخانه سبک ژاپنی شیکتر و معمولاً فولادی قویتر هستند.
برای پوست کندن میوه ها و سبزیجات از چاقوی خرد کن استفاده کنید.
چاقوهای خرد کن یکی دیگر از وسایل بسیار رایج آشپزخانه است که معمولاً بسیار کوچک است و برای پوست کندن و برش استفاده می شود، اما معمولاً برای خرد کردن یا سایر مهارت های اصلی چاقو در آشپزخانه استفاده نمی شود.
چاقوها مخصوصاً برای میوه های تازه خوب هستند و برای بریدن سیب، گلابی یا میوه های هسته دار مفید هستند.