آلو خوانسار میوه ای از زیرجنس Prunus از تیره Prunus است. واینبرگر، نزدیک به 2000 گونه را در جنس prunus گزارش کرد.
آنها در طیف گسترده ای از اندازه ها و رنگ ها مانند گوشت زرد، سفید، سبز یا قرمز هستند. میوه آلو بالغ ممکن است دارای یک پوشش سفید گرد و غباری باشد که به آنها ظاهری آبکی می دهد.
آلو دارای فراوانی ترکیبات زیست فعال مانند اسیدهای فنولیک، آنتوسیانین ها، کاروتنوئیدها، مواد معدنی و پکتین ها است.
برای چندین دهه، آلو در طب هندی به عنوان جزئی از داروهای طبیعی مورد استفاده در موارد لکوره، قاعدگی نامنظم و سقط جنین مورد استفاده قرار گرفته است.
مواد مغذی موجود در آلو، ارزش غذایی و طعم آلو را تعیین می کند.
آلو دارای فراوانی ترکیبات زیست فعال مانند اسیدهای فنولیک، آنتوسیانین ها، کاروتنوئیدها، مواد معدنی و پکتین ها است.
آلو یک جزء ارزشمند از رژیم غذایی ما را تشکیل می دهد، هم از نظر ارزش غذایی و هم از نظر ارزش غذایی.
این میوه ها در حال تبدیل شدن به یک هدف رو به افزایش در مطالعات تغذیه ای هستند که بر روی انسان ها و حیوانات انجام می شود و تأثیر مصرف آلو را بر عملکرد ارگانیسم ارزیابی می کند.
برای چندین دهه، آلو در طب هندی به عنوان جزئی از داروهای طبیعی مورد استفاده در موارد لکوره، قاعدگی نامنظم و سقط جنین مورد استفاده قرار گرفته است.
آلو دارای کالری کم و ارزش غذایی نسبتاً بالایی است.
آنها حاوی کربوهیدرات ها، اول از همه ساکارز، گلوکز و فروکتوز، اسیدهای آلی، به عنوان مثال، اسیدهای سیتریک و مالیک، فیبر، تانن، مواد معطر و آنزیم ها هستند.
محتوای مواد معدنی آلو با رسیدن میوه ها افزایش می یابد. این مواد ارزش غذایی و طعم آلو را تعیین می کنند.
ترکیبات فنلی دسته ای جذاب و منحصر به فرد از ترکیبات زیست فعال هستند که به طور گسترده در طبیعت پراکنده شده اند.
به دلیل غنی بودن آنها در اجزای ارتقا دهنده سلامت و جلوگیری از بروز چندین بیماری و همچنین محتوای مواد مغذی عالی آنها، علاقه زیادی به تعیین ظرفیت های آنتی اکسیدانی کل و محتوای فنلی کل وجود دارد.
این میوه ها منبع غنی از ترکیبات آنتی اکسیدانی مانند اسیدهای فنولیک، آنتوسیانین ها و سایر فلاونوئیدها هستند.