گوشت سبز رنگی که توسط دانشمندان در آلو خوانسار کشف شد!

آلو خوانسار میوه ای از زیرجنس Prunus از تیره Prunus است. واینبرگر، نزدیک به 2000 گونه را در جنس prunus گزارش کرد.

آنها در طیف گسترده ای از اندازه ها و رنگ ها مانند گوشت زرد، سفید، سبز یا قرمز هستند. میوه آلو بالغ ممکن است دارای یک پوشش سفید گرد و غباری باشد که به آنها ظاهری آبکی می دهد.

آلو دارای فراوانی ترکیبات زیست فعال مانند اسیدهای فنولیک، آنتوسیانین ها، کاروتنوئیدها، مواد معدنی و پکتین ها است.

برای چندین دهه، آلو در طب هندی به عنوان جزئی از داروهای طبیعی مورد استفاده در موارد لکوره، قاعدگی نامنظم و سقط جنین مورد استفاده قرار گرفته است.

آلو

مواد مغذی موجود در آلو، ارزش غذایی و طعم آلو را تعیین می کند.

آلو دارای فراوانی ترکیبات زیست فعال مانند اسیدهای فنولیک، آنتوسیانین ها، کاروتنوئیدها، مواد معدنی و پکتین ها است.

آلو یک جزء ارزشمند از رژیم غذایی ما را تشکیل می دهد، هم از نظر ارزش غذایی و هم از نظر ارزش غذایی.

این میوه ها در حال تبدیل شدن به یک هدف رو به افزایش در مطالعات تغذیه ای هستند که بر روی انسان ها و حیوانات انجام می شود و تأثیر مصرف آلو را بر عملکرد ارگانیسم ارزیابی می کند.

برای چندین دهه، آلو در طب هندی به عنوان جزئی از داروهای طبیعی مورد استفاده در موارد لکوره، قاعدگی نامنظم و سقط جنین مورد استفاده قرار گرفته است.

آلو دارای کالری کم و ارزش غذایی نسبتاً بالایی است.

آنها حاوی کربوهیدرات ها، اول از همه ساکارز، گلوکز و فروکتوز، اسیدهای آلی، به عنوان مثال، اسیدهای سیتریک و مالیک، فیبر، تانن، مواد معطر و آنزیم ها هستند.

محتوای مواد معدنی آلو با رسیدن میوه ها افزایش می یابد. این مواد ارزش غذایی و طعم آلو را تعیین می کنند.

ترکیبات فنلی دسته ای جذاب و منحصر به فرد از ترکیبات زیست فعال هستند که به طور گسترده در طبیعت پراکنده شده اند.

به دلیل غنی بودن آنها در اجزای ارتقا دهنده سلامت و جلوگیری از بروز چندین بیماری و همچنین محتوای مواد مغذی عالی آنها، علاقه زیادی به تعیین ظرفیت های آنتی اکسیدانی کل و محتوای فنلی کل وجود دارد.

این میوه ها منبع غنی از ترکیبات آنتی اکسیدانی مانند اسیدهای فنولیک، آنتوسیانین ها و سایر فلاونوئیدها هستند.